Apparaten en accessoires
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd100 g
-
verse groene chilipeper ontpit1
-
geroosterd en gezouten cashewnoten (vegan)60 g
-
wortel in stukken320 g
-
zout en meer om te koken1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
water en meer om te koken250 g
-
droge pasta (zonder ei)400 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 stengels
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
1991 kJ /
477 kcal
Vetten
8 g
Vezels
8.4 g
Koolhydraten
82 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rucola taart
Geen beoordelingen
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Gevulde groenten
1u. 20min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3u. 50min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Groenten-aardappelsalade met kip
1u. 15min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1u. 30min
Wortelsalade met sesamcrackers
1u.
Glutenvrij Focacciabrood
1u.
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Stoofgerecht met tofu
30min
Moussaka met linzen
2u. 20min