Apparaten en accessoires
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd100 g
-
verse groene chilipeper ontpit1
-
geroosterd en gezouten cashewnoten (vegan)60 g
-
wortel in stukken320 g
-
zout en meer om te koken1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
water en meer om te koken250 g
-
droge pasta (zonder ei)400 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 stengels
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
1991 kJ /
477 kcal
Vetten
8 g
Vezels
8.4 g
Koolhydraten
82 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zomerse pastasalade
30min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Asperge-watermeloen salade
40min
Veen- en vlierbessen punch
Geen beoordelingen
Spaghetti muffins
55min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Quinoapuddings met frambozensaus
Geen beoordelingen
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1u. 15min
Wortelsalade met sesamcrackers
1u.
Snelle regenboogsalade
10min